[rt-users] web server pauses on DB change in RT 3.6.1

Joe Auty jauty at indiana.edu
Tue Oct 3 13:49:59 EDT 2006


I don't really know how to explain this one, but I suspect it might  
be a bug with RT 3.6.1, as this wasn't a problem for us in 3.6.0...

Basically, when I go to click any sort of button that invokes a  
change in RT's DB, the web server just sits there and hangs - it does  
not load the resulting page at all. If I cancel my browser's request  
while waiting and then reattempt the same thing, it goes through  
immediately.

Of course there are many reasons why the hangs might occur, but I  
can't account for the reattempts working consistently. Looking at my  
access logs via a tail -f, I do see that the POST request appear  
there immediately after clicking the button in question, so the  
connection request is being acknowledged by the web server.

Could this indeed be a glitch with RT 3.6.1?




-----------
Joe Auty
UITS Messaging
Indiana University
jauty at indiana.edu




-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20061003/a43c3314/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: PGP.sig
Type: application/pgp-signature
Size: 186 bytes
Desc: This is a digitally signed message part
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20061003/a43c3314/attachment.pgp>


More information about the RT-Users mailing list