[rt-users] Regarding incoming mails.

bharath reddy vangoor.bharath at gmail.com
Tue Sep 29 13:10:32 EDT 2015


Hi Trev,

I can see following error in my logs :

Sep 29 10:30:52 devrt sm-mta[9167]: t8TEUpif009167: ruleset=check_rcpt,
arg1=<devrt at cs.stonybrook.edu>, relay=mail-wi0-f179.google.com
[209.85.212.179], reject=550 5.7.1 <devrt at cs.stonybrook.edu>... Relaying
denied
Sep 29 10:30:52 devrt sm-mta[9167]: t8TEUpif009167: from=<
bvangoor at cs.stonybrook.edu>, size=2400, class=0, nrcpts=0, proto=ESMTP,
daemon=MTA, relay=mail-wi0-f179.google.com [209.85.212.179]

and also this :

Sep 29 12:33:05 devrt sm-mta[11503]: t8TGX4n2011503: devrt.cs.stonybrook.edu
[130.245.27.22] did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MTA
Sep 29 12:33:25 devrt sm-mta[11504]: t8TGXOHh011504: devrt.cs.stonybrook.edu
[130.245.27.22] did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MTA

Thanks,
Bharath.


On Tue, Sep 29, 2015 at 1:03 PM, Trev <trevor at onepost.net> wrote:

> Are you using fetchmail ?
> Error logs ?
>
> On Tue, Sep 29, 2015 at 12:58 PM, bharath reddy <vangoor.bharath at gmail.com
> > wrote:
>
>> Dear All,
>>
>> I've upgraded RT from 4.0.8 to 4.2.12 recently and found that I'm not
>> able to receive mails to the server but when I'm updating tickets from Web
>> then users are receiving the update mails. Basically my machine is not able
>> to receive mails but able to send mails. Any help or pointers to this issue
>> will be appreciated.
>>
>> Thanks,
>> Bharath.
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20150929/0915d7a3/attachment.html>


More information about the rt-users mailing list