[rt-users] supplying database credentials to rt-fulltext-indexer

Alex Hall ahall at autodist.com
Mon Dec 12 13:31:53 EST 2016


Neither. For the moment, root runs everything (yes, I know that's enough to
get me slapped). 4.4.1 is the only version ever installed from source, thus
/opt/rt4/sbin/rt-fulltext-indexer has to be new. The only other version on
the server is indeed from 4.2, but is from a Debian package and thus lives
in some other sbin folder on the system and not this one.

On Mon, Dec 12, 2016 at 1:12 PM, Jeff Voskamp <javoskamp at uwaterloo.ca>
wrote:

> On 12/12/16 10:42 AM, Alex Hall wrote:
>
>> Hi all,
>> I think I can say definitely that this is a bug. I added the DB
>> credentials to RT_SiteConfig.pm and, suddenly, the indexer started working
>> perfectly. Yet RT itself pulls the exact same credentials from
>> RT_SiteConfig.d/03-DBInfo.pm with no trouble. I have all my settings in
>> multiple files under RT_SiteConfig.d, and they all work. It's just
>> rt-fulltext-indexer that seems to have trouble accessing them. This
>> explains a lot, and hopefully gets fixed in the next release. Thanks for
>> everyone's suggestions and help.
>>
> Permissions on RT_SiteConfig.d/03-DBInfo.pm are such that the user running
> rt-fulltext-indexer can read them? Alternately you're not running
> rt-fulltext-indexer from an earlier release (4.2.x) that didn't support
> RT_SiteConfig.d?
>
> Jeff
>



-- 
Alex Hall
Automatic Distributors, IT department
ahall at autodist.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20161212/1a271434/attachment.html>


More information about the rt-users mailing list