[rt-users] web interface kicks me out repeatedly

Feargal Reilly feargal at thecia.ie
Fri Oct 13 06:30:51 EDT 2000


And your password should be 10 characters min.
Don't know if this will affect it.
Are you running a 'nix version of Netscape? One or two people in my office had 
that problem too, but it cleared up again... could be what Jesse mentioned.

> 
> There are a couple of things that can cause that:
>         1. Having your web traffic originate from multiple IPs.
> 
>                 Fix: take out a line of code in auth.pm. Ping me if you want it
>         2. Having a browser that swallows cookies.
>                 Fix: Turn on "notify me of all cookies" and make sure things look ok
>                 or make sure that RT is set to "send cookies to all scripts" aka the IE bug.
> 
>          If neither of those are it, we should do some off-list debugging.
> 
> On Thu, Oct 12, 2000 at 08:00:39PM -0600, Jill Lundquist wrote:
> > 
> > I've got a problem I've seen mentioned in the FAQ and in the rt-users
> > archive, but I'm having trouble.  I can log in via the web interface,
> > but when I try to do anything (namely create a request in the queue), 
> > I'm kicked back out to the login screen with 'You are not logged in'
> > at the top.  
> > 
> > I've done these things:
> > 
> >     Gone into the database and confirmed that I'm using the correct
> >     username and password.  My only concern from doing this is that 
> >     the database shows root's password as the default, when I distinctly
> >     remember setting it to the same thing as my password.  But I was tired.
> > 
> >     Confirmed that cookies are on in my browser (Netscape Communicator 4.75)
> > 
> >     Confirmed that I'm not using MSIE, so it can't be that bug.  :-)
> > 
> > The password is 8 characters -- is that too short?  How can I change my
> > password if I can't get into the web interface?
> > 
> > We are using nonroutable addresses behind a NAT server/firewall, but there
> > should be no proxies between the machine I'm running the browser on
> > and the machine I'm running RT on.
> > 
> > Any ideas for how to debug this would be much appreciated.
> > 
> > Jill Lundquist		                     jill at chezns.org
> >   O, wonder!  How many goodly creatures are there here!
> >   How beauteous mankind is! O brave new world, that has such people in't! 
> > 
> > _______________________________________________
> > rt-users mailing list
> > rt-users at lists.fsck.com
> > http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users
> > 
> 
> -- 
> jesse reed vincent --- root at eruditorum.org --- jesse at fsck.com 
> pgp keyprint: 50 41 9C 03 D0 BC BC C8 2C B9 77 26 6F E1 EB 91
> -------------------------------------------------------------
> Pelcgb-serrqbz abj!
> 
> _______________________________________________
> rt-users mailing list
> rt-users at lists.fsck.com
> http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users
> 






More information about the RT-Users mailing list