[rt-users] Attachments don't reach database for one user

Dustin Graves dustin at bestpractical.com
Mon Mar 14 16:58:09 EDT 2016


> On Mar 10, 2016, at 5:09 PM, Chanel Wheeler <Chanel.Wheeler at yavapai.us> wrote:
> 
> Hi all,
Hi Chanel,

> I have one user that has used RT for a while with no problems. Recently, her attachments to web tickets ceased coming through. I’ve watched her add  attachments and they appear to upload successfully but there’s no trace of them in the Attachments table. We tried multiple browsers and the same thing happened on each. I logged in as her on my computer and still the problem happened. Another person logged in to RT on her computer and successfully attached items. So it’s something to do with her account. I’ve taken a look at her user record in the db and I don’t see anything amiss.
> 
> Any ideas on what I might try?
> 
> We’re running RT 4.4 and use LDAP for authentication.

I would start by checking the rights for these two users and how they might be different.

Can the faulty user see the missing attachment’s associated comment/correspondence? If the user cannot, that is why the attachment is missing. A user needs the ShowTicketComments right to see attachments added as part of a comment.

If this is not the problem, then I can investigate further.

> Thanks!
> chanel
Thank you,
Dustin
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20160314/2b415790/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: signature.asc
Type: application/pgp-signature
Size: 801 bytes
Desc: Message signed with OpenPGP using GPGMail
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20160314/2b415790/attachment.pgp>


More information about the rt-users mailing list