[rt-users] Cannot see changes in UI

Alex Hall ahall at autodist.com
Tue Oct 11 16:30:00 EDT 2016


At a guess, I'd say to restart your web server. RT seems to need a restart
before changes will be reflected in the web UI.

On Tue, Oct 11, 2016 at 4:19 PM, Dimitris Maniadakis via rt-users <
rt-users at lists.bestpractical.com> wrote:

> ---------
> RT 4.4 and RTIR training sessions, and a new workshop day!
> https://bestpractical.com/training
> * Boston - October 24-26
> * Los Angeles - Q1 2017
>
> ---------- Forwarded message ----------
> From: Dimitris Maniadakis <chaniadimitris at yahoo.gr>
> To: Rt-users <rt-users at lists.bestpractical.com>
> Cc:
> Date: Tue, 11 Oct 2016 20:17:03 +0000 (UTC)
> Subject: [rt-users] Cannot see changes in UI
> Hello,
>
> I have RT 4.4.1rc1 is installed.
> I face a strange problem regarding the modification of files in
> /rt4/share/html/...
> Particularly, I cannot observe any changes in the UI when I modify the
> html files or the perl code.
>
> My target was to edit the SelfService UI and especially the Assets page.
> However, not any change in the files in
>
> /rt4/share/html/SelfService/Asset ever appears in the UI.
>
> (Only deletion of files actually has effects!)
>
>
> I am wondering what am I doing wrong.
>
> Thanks,
> Dimitris
>
>


-- 
Alex Hall
Automatic Distributors, IT department
ahall at autodist.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20161011/4e305946/attachment.html>


More information about the rt-users mailing list