[rt-users] CommandByMail config

Landon Stewart lstewart at internap.com
Fri Oct 28 12:30:02 EDT 2016


Is the command you are sending on the very first line of the message?  Did you really send an email with both of those commands with the word Or between them or was that two examples?  Is there anything in the log (ie. /opt/rt4/var/log/rt.log) when the email correspondence is being dealt with?  If you restarted apache did you clear the mason cache as well?

On Oct 28, 2016, at 6:38 AM, Dunbar, Brian <Brian.Dunbar at von.ca<mailto:Brian.Dunbar at von.ca>> wrote:

Hello All,

I am trying to enable CommandByMail

I installed the plugin and patch
Added these two lines to my RT_SiteConfig.pm
Plugin('RT::Extension::CommandByMail');
Set(@MailPlugins, qw(Auth::MailFrom Action::CommandByMail));

When I send an email with

Queue: Nameofqueue
Or
Status: resolved

It does not change any status info in RT
I am using RT 4.4.0
I did bounce the apache

Anyone with ideas?
---------
RT 4.4 and RTIR training sessions, and a new workshop day! https://bestpractical.com/training
* Los Angeles - Q1 2017

--
Landon Stewart
Lead Analyst - Abuse and Security Management
INTERNAP ®
📧 lstewart at internap.com<mailto:lstewart at internap.com>
🌍 www.internap.com<http://www.internap.com>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20161028/f1a79962/attachment.html>


More information about the rt-users mailing list