[rt-users] problem in RT

Shahab Sharifzadeh sshguard at ymail.com
Wed Feb 4 05:25:02 EST 2015


HiThannks for your attention,my problem had succesfully solved...This problem was from my RT 

     On Sunday, February 1, 2015 6:50 AM, Alex Peters <alex at peters.net> wrote:
   

 If this issue is only occurring after you modify the Login page, then you have made an incorrect modification.  Delete the copy of the Login page in the "local" directory, clean the Mason cache, restart RT and try again.If the issue still occurs, then something else is wrong.  Possibly the included "rt-validator" tool will help.  If not, besides deleting and reinstalling RT, I personally don't have any other suggestions.On 31 Jan 2015 8:56 pm, "Shahab Sharifzadeh" <sshguard at ymail.com> wrote:

now what i have to do?when i edit login page all of my users even root was redirected to selfservice page. 

     On Tuesday, January 27, 2015 11:13 PM, Alex Peters <alex at peters.net> wrote:
   

 That is very strange.  User "root" should not redirect to Self Service.  Perhaps your DB has in fact been corrupted somehow.  Maybe someone else can offer another solution.On 28 Jan 2015 1:03 am, "Shahab Sharifzadeh" <sshguard at ymail.com> wrote:

I have to say that by your solution i could change and edit the word " username" to "user" in login page but after this, every user (even root) i have redirected to selfservice page.i think that every user even ROOT change to the unpreviledge user or my connection to DB was disconnected. 

     On Tuesday, January 27, 2015 5:19 PM, Shahab Sharifzadeh <sshguard at ymail.com> wrote:
   

 HiI do everything that you say and i do your instructions but my problem is yet.Your solution didnt work correctly for me,please give me another solution.

    


    


   
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20150204/8c7c416f/attachment.html>


More information about the rt-users mailing list