[rt-users] problem in RT

Lorraine Johnson rraineyjay at gmail.com
Thu Jan 15 05:43:51 EST 2015


I change the permissions to 775 then it's able to connect to db and work

thanks

On Wed, Jan 14, 2015 at 10:40 PM, Alex Peters <alex at peters.net> wrote:

> To be clear, the UNIX permissions of that file are changing almost every
> morning?
>
> What are they changing to in order to cause RT to fail, and what are you
> changing them back to?
>
> On Thu, 15 Jan 2015 3:19 am Lorraine Johnson <rraineyjay at gmail.com> wrote:
>
>> This happens mostly in the mornings when i go to the office, even before
>> the day's work starts.
>>
>> On Wed, Jan 14, 2015 at 1:35 PM, Alex Peters <alex at peters.net> wrote:
>>
>>> It sounds like something is repeatedly modifying the permission of your
>>> RT_SiteConfig.pm file such that RT can't read it.  I don't think RT would
>>> be doing that.  How often is this happening for you?  Are you performing
>>> any particular steps before this occurs?
>>>
>>> On Wed, 14 Jan 2015 8:48 pm Lorraine Johnson <rraineyjay at gmail.com>
>>> wrote:
>>>
>>>> Hello,
>>>>
>>>> I have this issue with my RT most often the RT looses connectivity the
>>>> RT database and when that happens I have to change the permission of the
>>>> file RT_SitecConfig.pm in the /opt/rt4/etc folder.
>>>> I want to fix that problem once and for all, please help
>>>>
>>>> thanks for your attention
>>>>
>>>> On Tue, Jan 13, 2015 at 11:22 PM, Alex Peters <alex at peters.net> wrote:
>>>>
>>>>> If I understand you correctly, you need to make your user
>>>>> "privileged."  Unprivileged users are forced to use the Self Service area.
>>>>>
>>>>> I don't know what you mean by 'edit "username" to "user"'.  Are you
>>>>> trying to change the visible wording on the login page?
>>>>>
>>>>> On Wed, 14 Jan 2015 12:56 am Shahab Sharifzadeh <sshguard at ymail.com>
>>>>> wrote:
>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Hi
>>>>>> When I change the login page ( for example I want to edit "username"
>>>>>> to "user" ) I have a problem, when I want to login to RT with every device
>>>>>> I have redirected to selfservice automatically. Please help me that why
>>>>>> this happened?
>>>>>> Thanks for your attention.
>>>>>>
>>>>>>
>>>>
>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20150115/39410f60/attachment.html>


More information about the rt-users mailing list