[rt-users] Regarding Apache server failure

bharath reddy vangoor.bharath at gmail.com
Tue Oct 6 16:09:23 EDT 2015


Dear All,

I'm trying to configure RT to communic <http:>ate with my LDAP, for which I
followed this link : https://metacpan.org/pod/RT::Authen::ExternalAuth .
After making the required changes, when I restarted my apache server it is
failing with following error :

root at devrt:/rt/etc# /etc/init.d/apache2 start
 * Starting web server apache2
Segmentation fault (core dumped)
Action 'start' failed.
The Apache error log may have more information.
   ...fail!

There is no important messages in log files:

root at devrt:/rt/etc# cat /var/log/apache2/error.log
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [info] Init: Seeding PRNG with 648 bytes of
entropy
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [info] Loading certificate & private key of
SSL-aware server
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [debug] ssl_engine_pphrase.c(470): unencrypted
RSA private key - pass phrase not required
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [info] Init: Initializing (virtual) servers for
SSL
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [info] Configuring server for SSL protocol
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [debug] ssl_engine_init.c(367): Creating new SSL
context (protocols: TLSv1, TLSv1.1, TLSv1.2)
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [debug] ssl_engine_init.c(541): Configuring
client authentication
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [debug] ssl_engine_init.c(1218): CA certificate:
/C=SE/O=AddTrust AB/OU=AddTrust External TTP Network/CN=AddTrust External
CA Root
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [debug] ssl_engine_init.c(1218): CA certificate:
/C=US/O=Internet2/OU=InCommon/CN=InCommon Server CA
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [debug] ssl_engine_init.c(608): Configuring
permitted SSL ciphers [!aNULL:!eNULL:!EXP:HIGH:MEDIUM:!ADH:!MD5]
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [debug] ssl_engine_init.c(316): Configuring TLS
extension handling
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [debug] ssl_engine_init.c(739): Configuring RSA
server certificate
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [debug] ssl_engine_init.c(785): Configuring RSA
server private key
[Tue Oct 06 15:13:41 2015] [info] mod_ssl/2.2.22 compiled against Server:
Apache/2.2.22, Library: OpenSSL/1.0.1

I've found a thread which was about similar issue,
http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/2010-June/065038.html ,
but there is no replies to that.

Any help or pointers to this issue will be appreciated.

Thanks,
Bharath.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20151006/72b2fcc8/attachment.html>


More information about the rt-users mailing list