[rt-users] RT eats table-tags in html-emails

Alex Peters alex at peters.net
Mon Jan 19 03:06:29 EST 2015


HTML tables are mostly displaying as expected on my installation (ignoring
missing images and CSS).  I'm running v4.2.7 though; I guess it's possible
that a regression has occurred in a later version.

There are no other relevant settings in my RT_SiteConfig.pm file, and I'm
90% sure that I didn't add any special flags when I ran the "configure"
script.

Looking at the code, HTML::Gumbo would be ignored if it failed to install
properly for some reason.  Are you seeing anything interesting in RT's
debug logs?  I remember having to grab a very fresh HTML::Gumbo version
because of some installation issue I encountered with an older (but still
somewhat recent) one.

Lastly, you've probably already done this, but for the sake of
documentation, RT would need to be restarted after the installation of this
module.

On 19 January 2015 at 18:56, Guadagnino Cristiano <
guadagnino.cristiano at creval.it> wrote:

>  I have both already set. Is it working in your system?
> Did you need to add something to the config command line?
>
>
> ------------------------------
> *Da:* Alex Peters <alex at peters.net> <alex at peters.net>
> *Inviato:* Mon Jan 19 2015 08:48:45 GMT+0100 (CET)
> *A:* rt-users at lists.bestpractical.com <rt-users at lists.bestpractical.com>
> <rt-users at lists.bestpractical.com>
> *Cc:* Guadagnino Cristiano <guadagnino.cristiano at creval.it>
> <guadagnino.cristiano at creval.it>
> *Oggetto:* Re: [rt-users] RT eats table-tags in html-emails
>
>  Looking at the RT_Config documentation, I think you might need to enable
> the $TrustHTMLAttachments setting.  I know I've enabled that in my local
> installation.
>
>  You might also need to increase the $MaxInlineBody setting from its
> default of 12,000 bytes (or set it to 0 to disable size limiting
> altogether), since things with HTML tables in my experience tend to
> frequently exceed that limit.
>
> On 19 January 2015 at 18:41, Guadagnino Cristiano <
> guadagnino.cristiano at creval.it> wrote:
>
>> I did this while upgrading to 4.2.9 but nothing changed in the dispplay
>> of html tables.
>> Is there something more that needs to be done?
>> IIRC this is not very well documented... just a note among the release
>> notes.
>>
>> T.I.A.
>>
>> Cris
>>
>>
>> ------------------------------
>> *Da:* Alex Peters <alex at peters.net> <alex at peters.net>
>> *Inviato:* Sat Jan 17 2015 01:09:38 GMT+0100 (CET)
>> *A:* ktm at rice.edu <ktm at rice.edu> <ktm at rice.edu>, vinz
>> <vinzenz.sinapius at tracetronic.de> <vinzenz.sinapius at tracetronic.de>
>> *Cc:* <rt-users at lists.bestpractical.com>
>> <rt-users at lists.bestpractical.com>
>> *Oggetto:* Re: [rt-users] RT eats table-tags in html-emails
>>
>> Another solution in recent versions of RT is to install the HTML::Gumbo
>> module from CPAN, which should automatically enable correct display of all
>> HTML in tickets without any coding.
>>
>>
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.bestpractical.com/pipermail/rt-users/attachments/20150119/258c940d/attachment.html>


More information about the rt-users mailing list